Κωλου-τουμπες Kαμελίδη Φωτιάδη... Απο ανάρτηση φίλου στο facebook...


Φωτογραφία
Δεν κρατήθηκε μέχρι την πρώτη Δεκέμβρη το "επιτελείο" Φωτιάδη. Άρχισε από σήμερα το τηλεοπτικό blietzkrieg... εγκαινιάζοντας τη χρήση του τηλεοπτικού αρχείου των Καμελίδη/Δέλτα Τηλεόρασης.
Ο κ. Φωτιάδης, βέβαια, ισχυρίστηκε ότι η "ομάδα νέων" που στηρίζει την υποψηφιότητά του "βρήκε" διάφορα βίντεο (απ' το ίντερνετ;), τα προσκόμισε σε σακούλες στη Δέλτα και θα τα χρησιμοποιήσει για να μας υπενθυμίζει "κωλοτούμπες" του δημάρχου Λαμπάκη.
Η αφορμή να ψάξει αυτά τα βίντεο, σύμφωνα με τον κ. Φωτιάδη, ήταν η κριτική που δέχθηκε ο ίδιος απ' το δήμαρχο για αλλαγή στάσης για το θέμα των χρυσωρυχείων... (ξέχασε να αναφέρει γιατί απουσιάζει από τους αγώνες των τελευταίων ετών σε αντίθεση με άλλους, "συναγωνιστές" του, που παρά το μεγάλο της ηλικίας τους είναι μπροστάρηδες ακόμα και στις μέρες μας)...
Ο κ. Καμελίδης, ως φανερός σύμβουλος του υποψήφιου δημάρχου και ως επικοινωνιακός σύμβουλος (έχουν συχνά βρεθεί σε πολλά καφέ και ξενοδοχεία της πόλης σε τετ α τετ οι δυό τους), φυσικά και θα χρησιμοποιήσει το αρχείο της Δέλτα για να μας "θυμίσει" κωλοτούμπες του κ. Λαμπάκη.
Ελπίζω, μόνο, στα πλαίσια της δεοντολογίας, ο κ. Καμελίδης να μας δείξει κανένα βίντεο από την εποχή που το κανάλι του παρήγαγε διαφημιστικά σποτ κατά των χρυσωρυχείων και οι δημοσιογράφοι του χτυπούσαν το ΘράκηΝΕΤ που τότε, μόνο, στήριζε τη συγκεκριμένη "επένδυση"...