«ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ»



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ομάδα «ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ» την Δευτέρα  , 2.12.2013 στις 18:00 (6μμ) στο Αμφιθέατρο «Καθηγητής Ιωάννης Μανωλεδάκης», (3Οςόροφος Κτηρίου Διαγωνίου ΔΣΘ, Τσιμισκή 103 και Βύρωνος, είσοδος από τον πεζόδρομο της οδού Ισαύρων) οργανώνουν εκδήλωση-συζήτηση με θέμα :Καταπολεμώντας τις  «ΣΚΟΥΡΙΕΣ» μιας εξόρυξης που δε θα γίνει ποτέ! (Οι περιβαλλοντο-κτόνες και δικαιο-κτόνες διαστάσεις μιας ληστρικής επένδυσης στη Β.Α. Χαλκιδική ) με ομιλητές τους Κυριάκο Παναγιωτόπουλο (Καθηγητή Εδαφολογίας, Γεωπονικής Σχολής, ΑΠΘ) , Γιώργο Ζουμπά, εκπρόσωπο Συντονιστικού  Φορέων και Συλλόγων Σταγείρων-Ακάνθου ενάντια στην εξόρυξη χρυσού και Γιώργο Κυρίτση, δικηγόρο. Στη συζήτηση παρεμβαίνουν οι δικηγόροι και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δ.Σ.Θ. ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΧΤΣΙΔΟΥ,  ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗΣ,  ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΥΡΟΥΝΔΗΣ, ΡΩΞΑΝΗ ΚΩΣΤΑΤΖΙΚΗ ,ΜΑΝΟΛΗΣ ΛΑΜΤΖΙΔΗΣ ,   ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ ,ΑΝΤΩΝΗΣ  ΜΠΙΛΙΣΗΣ  , ΠΑΡΙΣ ΝΙΦΛΗΣ , ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΡΑΔΙΣΗΣ και   ΑΡΕΤΗ ΣΚΟΥΝΑΚΗ. Την εκδήλωση συντονίζει ο Νίκος Μπούλος, δικηγόρος, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του  Συλλόγου Ιερισσιωτών Θεσσαλονίκης .

Κωλου-τουμπες Kαμελίδη Φωτιάδη... Απο ανάρτηση φίλου στο facebook...


Φωτογραφία
Δεν κρατήθηκε μέχρι την πρώτη Δεκέμβρη το "επιτελείο" Φωτιάδη. Άρχισε από σήμερα το τηλεοπτικό blietzkrieg... εγκαινιάζοντας τη χρήση του τηλεοπτικού αρχείου των Καμελίδη/Δέλτα Τηλεόρασης.
Ο κ. Φωτιάδης, βέβαια, ισχυρίστηκε ότι η "ομάδα νέων" που στηρίζει την υποψηφιότητά του "βρήκε" διάφορα βίντεο (απ' το ίντερνετ;), τα προσκόμισε σε σακούλες στη Δέλτα και θα τα χρησιμοποιήσει για να μας υπενθυμίζει "κωλοτούμπες" του δημάρχου Λαμπάκη.
Η αφορμή να ψάξει αυτά τα βίντεο, σύμφωνα με τον κ. Φωτιάδη, ήταν η κριτική που δέχθηκε ο ίδιος απ' το δήμαρχο για αλλαγή στάσης για το θέμα των χρυσωρυχείων... (ξέχασε να αναφέρει γιατί απουσιάζει από τους αγώνες των τελευταίων ετών σε αντίθεση με άλλους, "συναγωνιστές" του, που παρά το μεγάλο της ηλικίας τους είναι μπροστάρηδες ακόμα και στις μέρες μας)...
Ο κ. Καμελίδης, ως φανερός σύμβουλος του υποψήφιου δημάρχου και ως επικοινωνιακός σύμβουλος (έχουν συχνά βρεθεί σε πολλά καφέ και ξενοδοχεία της πόλης σε τετ α τετ οι δυό τους), φυσικά και θα χρησιμοποιήσει το αρχείο της Δέλτα για να μας "θυμίσει" κωλοτούμπες του κ. Λαμπάκη.
Ελπίζω, μόνο, στα πλαίσια της δεοντολογίας, ο κ. Καμελίδης να μας δείξει κανένα βίντεο από την εποχή που το κανάλι του παρήγαγε διαφημιστικά σποτ κατά των χρυσωρυχείων και οι δημοσιογράφοι του χτυπούσαν το ΘράκηΝΕΤ που τότε, μόνο, στήριζε τη συγκεκριμένη "επένδυση"...